EXACT COMPACT FINANCIEEL

Wilt u op eenvoudige wijze een financiële administratie voeren, zonder dat u daar al te veel tijd aan kwijt bent? En wilt u graag op ieder willekeurig moment de financiële situatie van uw onderneming inzien onder daarvoor afhankelijk te zijn van uw boekhouder of accountant? Dan is Exact Compact het juiste pakket voor u. Exact Compact is tevens de meest aanbevolen boekhoudsoftware door accountants.

Heldere overzichten
Met Exact Compact voert u een volledige grootboekadministratie, waarin u zelf uw grootboekrekeningen kunt definiëren. Daarbij wordt er tevens een standaard grootboek-rekeningschema meegeleverd dat u kunt gebruiken en naar uw eigen wensen kunt aanpassen. Ook kunt u zeer gemakkelijk debiteuren en crediteuren subadministraties bijhouden. U voert namelijk in één overzichtelijk scherm alle gegevens van uw klanten en leveranciers in.

Documenten digitaal archiveren
Documentenbeheer is een nieuwe functionaliteit in Exact Compact Financieel waarmee u op een eenvoudige manier digitaal documenten kunt koppelen aan uw administratie. Denk bijvoorbeeld aan een inkoopfactuur. Wanneer u een inkoopfactuur ontvangt, kunt u deze met uw scanner inscannen en als bestand opslaan in uw computer. Vervolgens kunt u in Exact Compact Financieel van dit bestand gemakkelijk een document aanmaken. Vanuit dit digitale document kunt u nu de transactie starten. Wanneer de bestelling bijvoorbeeld van een nieuwe klant komt, dan kunt u vanuit het document een nieuwe debiteur aanmaken.

Elektronisch binnenlandse BTW aangifte
U dient uw elektronische BTW aangifte electronisch te versturen in Nederland. Deze elektronische BTW-aangifte is volledig geïntegreerd in Exact Compact. In vijf eenvoudige stappen doet u de BTW-aangifte. Een voordeel in Exact Compact is, dat u zelf een aangifteperiode aanmaakt waarbij u ook zelf kunt bepalen welke facturen u wilt meenemen in deze aangifteperiode. Uiteraard kunt u in Exact Compact ook op de gebruikelijke 'traditionele' wijze uw BTW-aangifte doen.

Elektronisch bankieren
Wanneer u gebruik maakt van het telebankierpakket van uw bank, kunt u deze koppelen aan Exact Compact. U kunt in Exact Compact Financieel met meerdere bankrekeningen elektronisch bankieren. Dat houdt in dat u betaalopdrachten kunt aanmaken en klaarzetten om door de bank betaald te worden. Ook kunt u bankafschriften importeren vanuit het bankpakket en de posten die hierop staan automatisch laten afstemmen met de openstaande posten in uw boekhouding. Dat scheelt u een hoop extra werk! De bankafschriften worden automatisch als document in uw administratie opgeslagen, zodat u deze altijd bij de hand heeft en u niet langer hoeft te zoeken naar bankafschriften.

Tijdsbesparing door gegevensuitwisseling
In Exact Compact Financieel kunt u door middel van de functionaliteit gegevensuitwisseling nog sneller uw mutaties uitwisselen met uw accountant. Ook maakt gegevensuitwisseling het mogelijk om Exact Compact Kassa en Exact Compact Salaris te integreren met uw financiële administratie in Exact Compact Financieel.

Geïntegreerde helpfunctie
In de software vindt u de geïntegreerde helpfunctie. Waar u zich ook in het pakket bevindt, u drukt op de F1-toets en u krijgt informatie over het programma-onderdeel waar u op dat moment in werkt. Ook vindt u de veelgestelde vragen en antwoorden over dat onderwerp in deze helpfunctie. Exact staat garant voor een snelle en betrouwbare service. Naast telefonische ondersteuning met een gemiddelde wachttijd van ongeveer 30 seconden vindt u op de Exact Customer portal, een speciaal voor klanten afgeschermde interactieve afdeling binnen onze website, veel nieuws, informatie en een database waar veelgestelde vragen en antwoorden terug te vinden zijn.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Exact Compact Financieel neem dan contact met ons op via de telefoon en/of mail.

Openingstijden

 • Kantoor
  Ma. t/m Vrij. van 09.00 tot 17.00 uur.
  tel : +31 858-770141 

 • Helpdesk
  Ma. t/m Vrij. van 08.30 tot 17.00 uur.
  tel : +31 858-770141 
  Buiten boven genoemde uren voor calamiteiten.
  tel : +31 6-46765965
     
 • Genieweg 6
  3641 RH Mijdrecht 

 • Toevoegen aan TomTom

IT's 4 Retail BV

 • Wij zijn:

 • Exact® reseller

 • Dell® partner

 • IBM® partner

 • lid Team BlueRetail®

 • CCV® reseller